Skip to main content
Tim van Buitenen live

Muziek van Tim

Als toetsenist maak ik muziek op verschillende manieren en in wisselende samenstellingen. Solo of met mijn muzikale vrienden, in een band of met een zangeres.

Solo | Duo | Band

Muziek geeft sfeer bij welke gelegenheid dan ook. Ik vind dat elke keer weer superleuk om te doen. Solo of met mijn muzikale vrienden, in een band of met een zangeres. Bij bijvoorbeeld een diner, receptie, huwelijk, (bedrijfs)feest of presentatie ben ik alleen te boeken maar ook als duo of band. Pop, soul, R&B, muziek van nu of vroeger, er is veel mogelijk. Neem contact met mij op dan overleggen we samen wat het beste past.

Bij coverband Fantix ben ik één van de toetsenisten. Wil je meer weten over deze enthousiaste band of ze zelfs boeken? Neem dan eens een kijkje hun facebookpagina.

Pianobegeleiding koren

Wat ik ook graag doe is het muzikaal begeleiden van koren. Bij twee koren ben ik de vaste toetsenist. Bij Unbelievable in Delden begeleid ik wekelijks Nederlandse popnummers. Dirigent van dit projectkoor is Tjeerd Bollmann.

Daarnaast verzorg ik de pianobegeleiding van het koor Loko in Lochem. Het repertoire loopt uiteen van Abba tot … en nog meer. Het koor repeteert tweewekelijks in het Stadshuus in Lochem.

Podcast editing

Ik kan je helpen bij de (muzikale) vormgeving van jouw podcast. Hoe het werkt? Jij levert een mij een mp3-track met jouw opname aan met een intro en outro. Heb je die niet? Geen probleem, ik maak die graag voor je. Dat geldt ook voor de jingles. Meer weten? Stuur me dan een mailtje met wat je graag zou willen naar info@timvanbuitenen.nl of vul het contactformulier in. Ik help je graag om van jouw podcast een unieke podcast te maken!